classes de cant barcelona

Classes de cant a Barcelona amb l´Olivier Charlot i la Cristina Franch

Et proposem:

Tallers i classes de cant a Barcelona ciutat y provincia, així com un curs anual a Barcelona ciutat i online.
Classes de cant online per videoconferència, estiguis on estiguis.

És per a tu:

Si ets principiant i comences de zero, has arribat al lloc correcte, fins i tot si tens dubtes sobre la teva veu i creus que mai podràs cantar bé: el 90% dels nostres alumnes parteix de 0 i com ells, sentiràs la diferència i recuperaràs la confiança en tu mateix i en la teva veu des de la teva primera classe.

Si ja cantes i sents limitacions a la teva veu, t´ensenyarem noves eines per treure-li molt més profit a la teva veu.

El nostre diferencial:

Amb Voz Viva, la veu i el cant son la expressió de l´Esser. En lloc de centrar-nos en les teves cordes vocals, las nostres classes t´ajudaran a recuperar el domini de tot el teu instrument per treure-li tot el seu potencial a la teva veu.

Alliberant les tensions que frenen el pas de l´aire i de la teva veu, trobaràs la teva pròpia veu i la teva musicalitat interior, font de plaer i de benestar. Sentiràs que cantes amb cada poro de la teva pell.

Podràs anar cap a la part més bonica de tu mateix, per fer-la créixer, compartir-la al cantar: cantar és al fi i al cap una història d´amor entre tu i la vida, gràcies a la música.
Sí, vull aprendre a cantarclasses de cant per a principiants

On estem:

A Barcelona ciutat, estem a la Ronda Universitat 20, al centre de la ciutat condal.
També donem classes de cant particulars a Les Franqueses / Granollers y Mataró.
Y ens tens a la teva disposició des de qualsevol lloc amb les classes de cant online per videoconferència.

escola voz viva barcelona
La nostra escola a Barcelona.

Nou curs anual a Barcelona

A més a més dels cursos y tallers que donem de manera contínua a Barcelona, és un plaer anunciar-te que començarem a l´octubre un nou curs anual a Barcelona. El curs Veu y Consciència es farà un dissabte o un diumenge al mes (de les 10h fins les 19h). ¡Et canviarà la voz... i la vida!

Podràs venir presencialment a la nostra escola a Barcelona, o fer-ho online, per streaming.

Pots veure més sobre aquest curs clicant aquí.

Els nostres professors de cant

Olivier Charlot
Professor de cant i fundador de Voz Viva. Porta des del 2.004 formant-se a França, Itàlia, Bèlgica, Espanya i Suïssa.
Dona amb passió tallers i classes de cant a Barcelona, a Granollers / Les Franqueses i online.
Cristina Franch
Professora de cant i cantante lírica. Després de 7 anys de cant líric a Espanya i a París, es va formar durant 4 anys a França en cant terapia i cant prenatal. Dona classes de cant i el seu curs anual a Mataró i a Les Franqueses.
Llegeix més sobre les nostres classes de cant a Barcelona

¿Vols aprendre a cantar?

Potser ets com el 90% dels alumnes de la nostra escola de cant: ets principiant, comences de 0, vas una mica perdut però vols cantar dignament, sense vergonya i sense fer-te mal, però tens dubtes sobre la teva veu. De fet, la gran majoria arriba als nostres cursos amb por a desafinar i a fer galls, i es queda afònica ràpidament als aguts, al tirar del coll.
Potser ets -com l´Olivier fa temps- un cas perdut de la veu i t´han dit que no serveixes per cantar. I pitjor: t´ho vas creure.

O potser has buscat classes de cant a Barcelona perquè la veu parlada és la teva eina per treballar si ets professor, comercial, advocat, etc.
Et canses si parles molt, s´et tanca la veu quan tens emocions o estrés, acabes afònic amb facilitat, i no aconsegueixes transmetre lo que vols. ¿Et passa això a la teva feina? ¿La teva veu penalitza la teva projecció professional?

A lo millor ja estás en una coral, en un grup, i sents que no acabes de donar la talla. Et falta soltesa per aconseguir més amb la teva voz. Necesites classes o tallers de cant per sentir-te més al teu lloc i passar-ho millor, sobre tot al cantar els aguts.

Voldries senzillament donar dar la voz amb seguretat per cantar i parlar sense por a fer el ridícul, sense fer-te mal, per poder transmetre lo que tens endins. Voldries quedar bé amb els teus amics si cantes en un karaoke, en una festa… o fins i tot impresionar-los.
Vols sentir el gran plaer de cantar amb una veu plena, i poder-ho fer quan et ve de gust i demostrar-te que sí pots cantar bé, que sí tens bona veu.
I necessites una veu parlada que reflecteixi millor qui erts per aconseguir més reconeixement.

Les 2 causes de les teves dificultats vocals

Que siguis principiant o aficionat / confirmat, totes les teves dificultats, els teus dubtes, les teves limitacions amb la veu tenen 2 causes:
No saps com fer-ho a l´hora de respirar i donar la veu
Els teu cos no et permite fer gaire més que lo que fas avui en dia, degut a les tensions acumulades, que escurcen la teva respiració, i et separen de la teva veu veritable. Amb una respiració superficial, no tens més remei que tirar del coll i de les cordes vocals… i això és carreró sense sortida.
¡Ah! Si tan sols poguessis recuperar una respiració profunda, arrelada, la teva pròpia veu podria sortit amb naturalitat. Cantar i hablar bé serien una cosa fàcil. Podries encarar una vida més plena, amb més goig, confiant més en la teva veu... i en tu mateix.

L´enfoc únic de les nostres classes de cant a Barcelona

Gràcies al mètode exclusiu de la nostra escola de cant, aconseguiràs ràpidament una veu arrelada i potent en la que pots confiar, així com una respiració conectada, més profunda: ¡qui respira bé parla bé i canta bé! Aquesta és la promesa de les nostres classes de cant.
En la nostra acadèmia de cant a Barcelona, sentiràs una millora clara des de la teva primera classe, al recuperar una base sòlida per respirar i proyectar la veu. Amb aquesta nova energia, podràs alliberar la vibració en tot el teu instrument (¡és el teu cos!), trient-li les seves tensions, i tornant-li la sensibilitat i la capacitat de disfrutar plènament. La millora es nota a cada classe de cant: la teva veu guanyarà potencia, riquesa harmònica, direcció i tessitura.
Amb l´ajuda dels nostres cursos i tallers de cant a la ciutat condal, et sentiràs l´amo de la teva veu, i es convertirà en el teu aliat per aconseguir el teus objectius personals i preofessionals.
Així descubriràs que com tots, tens una bona veu endins, i que pots cantar bé.

Amb els nostres cursos de cant a Barcelona, aprendre a cantar i millorar la veu estàn al teu abast, que tinguis facilidats… o cap ni una.
Passarà ràpidament de sentir-te principiant a notar que saps i domines molt millor lo que fas a l´hora d´inspirar i de donar la veu.
Tindràs per fi la teva pròpia veu, el teu so fundamental i tot el teu registre vocal. Podràs afinar i projectar la veu amb facilitat, per cantar lo que et vingui de gust, sigui cançons de cant modern o fins i tot cant líric.

Sí, vull aprendre a cantar

Testimonis dels alumnes de la nostra escola de cant a Barcelona

Merche Zunzunegui
Protesista dental
                        Jo sempre he sapigut que jo podia cantar y que una cosa grossa s´amagava a dins meu, però mai m´havia atrevit a donar el pas… I ara que, gràcies a la teva ajuda, soc conscient d´alló, és com que el somni de la meva vida ha començat a fer-se realitat… Em sento TAAAAAAANNNNNT FELIÇÇÇÇ. Cara alegre amb els ulls riallers.
M´emociono al veure que puc cantar les més grans como la Whitney Houston, la Beyoncé... això és increïble. Mai les havia pogut cantar abans. AL tirar del coll, em feia mal i no arribava als aguts. I ara cada cop que les canto, em sort millor! Estava realment perduda dés de feia temps i sento que per fi he trobat el meu camí…
Francisca Picazo
                        Volia explorar la meva veu i prendre a cantar, però como que no tenia ni idea de cant, de solfeig ni de música, em va costar animarme. Voz Viva va aparèixer en el meu camí i vaig viure la meva primera experiència amb una por enorme de fer el ridícul. Em va agradar tant que vaig repetir taller a mes de setembre. Això va superar de lluny les expectatives que podia tenir. Gent meravellosa i un ambient molt cordial. És més fàcil viure-ho que explicar-ho. La energia que es mou és molt bonica i jo, pero suposat, repetiré. Ah, ¿i sobre la veu? Doncs … tot un descubriment.
Patricia Rosalén
Contable
                        Vaig descubrir Voz Viva buscant classes de cant a Barcelona, i vaig entendre que era just lo que necessitava! Em vaig apuntar al meu primer taller de seguida i puc assegurar que va merèixer la pena des del primer minut. Vaig redescubrir la veu que savia que tenia en algun lloc, encara que mai l´havia escoltat de veritat. Vaig sentir una plenitud i una seguretat en mi mateixa i en la meva veu, que ha anat creixent a cada nou taller de cant que he fet amb l´Olivier. És una cosa màgica i adictiva. Cada taller és diferent, emocionant i divertit, ho recomano a tothom.
Emilio Arsuaga
Coach
                        Des del primer taller, he connectat amb la meva propia veu. Va ser impactant i molt emocionant, amb els meus 42 anys i després de cantar durant 20 anys sense trobar-me a còmode. He anat als següents tallers de cant a Barcelona pel goig enorme i perquè milloro cada cop més. Olivier és impressionant en el seu ofici, màgic, competent, respectuós, sensible.
El treball emocional i corporal es tant profund, i la experiència tant gratificant, que m´aporta moltissima felicitat… i de pas bons amics.
Contacta´ns per demanar més informació o per apuntar-te:

VOZ VIVA, CLASES DE CANTO EN BARCELONA, MADRID Y ONLINE

- Barcelona
Ronda de la Universitat, 20, 08007 Barcelona

- Madrid
Calle O´Donnell 32, 28009 Madrid

- Mataró
Carrer Arnau Palau, 3, 08303 Mataró

- Granollers / Les Franqueses
Carrer Verge de la Mercè, 36, 08520 Corró d'Avall

Aprovecha nuestros cursos y clases de canto online para aprender a cantar en casa.

CONTACTA VOZ VIVA

Clica aquí para ir al formulario de contacto.

Con Voz Viva, todos podemos recuperar una voz sana y bella para hablar y cantar a gusto

SÍGUENOS EN LAS REDES

chevron-downbarscross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram